'De oplossing voor de Horeca in 2020'

In het kort

  • Regel het aantal beschikbare tafels
  • Klanten kunnen voor het etentje online bestellen
  • Online eten bestellen
  • Real-time bestellingen/reserveringen accepteren of wijzigen
  • zone-bezorgkosten
  • Gratis app
  • Eigen website behouden
  • Facebook integratie
  • Binnen een week online
  • Alles voor maar € 299,00 ex. BTW

Beheer het aantal beschikbare tafels

Nu is table management belangrijker dan ooit. Krijg real-time reserveringen in je app. Accepteer ze handmatig met een automatisch ‘volgeboekt’ systeem. Er is een mogelijkheid om een bepaalde tijd voor een etentje te reserveren (bijv. 90 min.) om je tafels maximaal te benutten. Klanten hebben ook de optie om bij hun reservering meteen hun keuze te maken d.m.v. de menukaart.

Vooraf een keuze maken

Zodra de klant een reservering bij jou maakt, is er een optie om vooraf te bestellen. Dit scheelt veel tijd en contact met de medewerkers. 

Online eten bestellen

In ons systeem komt je complete menukaart, zodat klanten online kunnen bestellen. Ook van online bestellingen krijg je een real-time melding om je capaciteit te beheren. Als de klant voor de optie: ‘zo snel mogelijk’ kiest, kun je meteen reageren met de verwachte bezorg- en/of afhaaltijd.

Zone-bezorgkosten

Selecteer je eigen bezorgzones. Bezorg je gratis in Dokkum? voor € 2,00 in Damwoude? Dit kan allemaal ingesteld worden. Ons systeem is zó uitgebreid dat je het het eventueel per wijk kan instellen.

Real-time bestellingen/reserveringen accepteren of wijzigen

Zodra de klant heeft besloten te reserveren of te bestellen kun jij de reservering of bestelling real-time accepteren. Heb je het te druk op dit moment? Stel een andere tijd voor aan de klant. Zo kom je niet in tijdsdruk en heb jij de regie in handen. Zodra je de bestelling afwijst krijg je het telefoonnummer van de klant om het probleem op te lossen.

Gratis app

Ons systeem komt standaard met een Gratis app die je kunt installeren op je telefoon of tablet. Je hebt in de app een overzicht van alle bestellingen op dat moment. Je krijgt een duidelijke melding als je een nieuwe bestelling/reservering hebt. Je hebt dan 3 minuten de tijd om hem te accepteren.

Marketing

Bied klanten acties aan (bijv. 10% korting op hun 1e bestelling(bij minimale bestelwaarde)) zodat klanten trouw blijven aan je restaurant.

Facebook integratie

Verkoop zelfs via Facebook. Ons systeem koppelt je menu met je Facebookpagina zodat de klant direct vanuit Facebook kan bestellen. Zo haal je het maximale uit online verkopen .

Eigen website behouden

Zodra alles is ingesteld kunnen wij of je websitebeheerder een speciale code toevoegen aan je website waardoor je onderstaande knoppen krijgt. Er vormt hierdoor een pop-up waarmee de klant kan bestellen. Op een smartphone wordt de klant doorgestuurd naar een externe pagina waarop de klant kan bestellen of reserveren.

Bekijk het Menu & bestel Tafelreservatie

Maak vrijblijvend een afspraak